Gaveidé til en du holder af.

Måske er forældrene i en situation, hvor de på grund af svækkelse har svært ved at overkomme de rent praktiske ting i hverdagen. Hvem kan ikke bruge lidt ekstra rengøringshjælp?

Giv et gavekort til Ældre Hjælpen,et professionelt rengøringsfirma, hvor modtager selv kan vælge, hvad han/hun ønsker at få udført af professionelle hænder.

Rengøring i stuen, køkkenet, soveværelset eller badeværelset… gavekortet kan benyttes til det hele, alt efter ønske. Ældre Hjælpen kan lave gavekort for alle vores tjenester så det er let at give en god oplevelse til en du holder af. Det kan være gavekort til én gang, månedsaftaler eller årsaftaler. Mange kommuner tilbyder kun rengøring hver 3 uge i  25 min, hvilket ofte opleves som utilstrækkeligt.

Uanset om du er familiemedlem, ægtefælle, nabo eller en god ven, så  handler det grundlæggende om at sikre det ældre menneskes livskvalitet i en tid præget af følelsesmæssige, fysiske og sociale udfordringer.

Tryghed og tillid

spiller en stor rolle for langt de fleste, når vi snakker hjælp i hjemmet, og derfor satser vi på, at det er den samme medarbejder der kommer i dit hjem – hver gang. Vi bestræber os også på, ved sygdom eller ferie kun at sende 1 ell. 2 afløsere i hjemmet.